Meesters in de beeldhouwkunst

Meesters in de beeldhouwkunst Zuid-Limburg Het gekapte beeld in marmer, steen, graniet en albast is het thema van de 13de editie van Meesters in de Beeldhouwkunst in de tuinen van Château St. Gerlach en Château Neercanne. Zo’n 70 beelden van o.a. Giovanni Balderi, Gerti Bierenbroodspot, Emile Cornelis, Evert van Hemert, Jan Pater en Francesca Zijlstra worden door Gallery Bell’ Arte geëxposeerd. In de galerie is ook kleiner werk te zien van de beeldhouwers. T/m 27 sept Château St. Gerlach, J. Corneli Allee 1, Valkenburg. Château Neercanne, Cannerweg 800, Maastricht. Dag 10-18u. www.gallerybell-arte.com

Zuid-Limburg

Het gekapte beeld in marmer, steen, graniet en albast is het thema van de 13de editie van Meesters in de Beeldhouwkunst in de tuinen van Château St. Gerlach en Château Neercanne. Zo’n 70 beelden van o.a. Giovanni Balderi, Gerti Bierenbroodspot, Emile Cornelis, Evert van Hemert, Jan Pater en Francesca Zijlstra worden door Gallery Bell’ Arte geëxposeerd. In de galerie is ook kleiner werk te zien van de beeldhouwers. T/m 27 sept Château St. Gerlach, J. Corneli Allee 1, Valkenburg. Château Neercanne, Cannerweg 800, Maastricht. Dag 10-18u. www.gallerybell-arte.com