Maanlanding

ruimtevaartdeskundigen van Space Expo verzorgen dagelijks kindvriendelijke lezingen over hoe mensen op de maan terecht kwamen. Kinderen lanceren raketten naar de maan en knutselen hun eigen maanlander van snoep. Bezoekers lopen zelf ook over een stukje maan. En wie zelf wil zien hoe ruimtevaarttuigen bij ESA-ESTEC worden getest kan per SpaceTrain een bezoek brengen aan ESA-ESTEC. T/m 9 sept, Keplerlaan 3. Inl www.space-expo.nl of 0900-87654321. Space Expo Beretta, Marisa

Noordwijk

Veertig jaar geleden liepen Neil Armstrong en Buzz Aldrin als eerste mensen over de maan en deze zomer verzorgen ruimtevaartdeskundigen van Space Expo dagelijks kindvriendelijke lezingen over hoe mensen op de maan terecht kwamen. Kinderen lanceren raketten naar de maan en knutselen hun eigen maanlander van snoep. Bezoekers lopen zelf ook over een stukje maan. En wie zelf wil zien hoe ruimtevaarttuigen bij ESA-ESTEC worden getest kan per SpaceTrain een bezoek brengen aan ESA-ESTEC. T/m 9 sept, Keplerlaan 3. Inl www.space-expo.nl of 0900-87654321.