Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Beeldende kunst

Jonge klassieken

Het Kröller-Müller Museum toont deze zomer een keuze uit zijn internationale collectie moderne kunst uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. De expositie is chronologisch opgebouwd. Het eerste deel volgt de jaren ‘60 en ‘70 met Minimal Art, Land Art, Conceptuele kunst en Arte Povera en kunstenaars die zich afkeerden van de generaties voor hen met werk van o.a. Ger van Elk, Joseph Kosuth, Bruce Nauman, Sol LeWitt, Mario Merz en Luciano Fabro. In het tweede deel werk van Anselm Kiefer, Sigmar Polke en Joseph Beuys. T/m 23 aug, Houtkampweg 6. Di-zo 10-17
Het Kröller-Müller Museum toont deze zomer een keuze uit zijn internationale collectie moderne kunst uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. De expositie is chronologisch opgebouwd. Het eerste deel volgt de jaren ‘60 en ‘70 met Minimal Art, Land Art, Conceptuele kunst en Arte Povera en kunstenaars die zich afkeerden van de generaties voor hen met werk van o.a. Ger van Elk, Joseph Kosuth, Bruce Nauman, Sol LeWitt, Mario Merz en Luciano Fabro. In het tweede deel werk van Anselm Kiefer, Sigmar Polke en Joseph Beuys. T/m 23 aug, Houtkampweg 6. Di-zo 10-17

Otterlo

Het Kröller-Müller Museum toont deze zomer een keuze uit zijn internationale collectie moderne kunst uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. De expositie is chronologisch opgebouwd. Het eerste deel volgt de jaren ‘60 en ‘70 met Minimal Art, Land Art, Conceptuele kunst en Arte Povera en kunstenaars die zich afkeerden van de generaties voor hen met werk van o.a. Ger van Elk, Joseph Kosuth, Bruce Nauman, Sol LeWitt, Mario Merz en Luciano Fabro. In het tweede deel werk van Anselm Kiefer, Sigmar Polke en Joseph Beuys. T/m 23 aug, Houtkampweg 6. Di-zo 10-17