Exotentuinen NL en Vlaanderen

Op 25 en 26 juli en 29 en 30 augustus zijn een aantal exotische tuinen van privé-eigenaren in Vlaanderen en Nederland open voor publiek. Met een jungle-, cactus-, romantische-, orangerie-, Italiaanse of Japanse tuin. Koivijvers, plantenvijvers, exotische vijvers langs mooie terrassen versierd door orangerieplanten. En tien soorten palm- en bananenbomen, kiwi's, vijgen, druiven, grootbladige planten en in sommige tuinen, ook exotische dieren. Op www.openexotentuinen.be staat een overzicht van de Open Exotentuinen.
Op 25 en 26 juli en 29 en 30 augustus zijn een aantal exotische tuinen van privé-eigenaren in Vlaanderen en Nederland open voor publiek. Met een jungle-, cactus-, romantische-, orangerie-, Italiaanse of Japanse tuin. Koivijvers, plantenvijvers, exotische vijvers langs mooie terrassen versierd door orangerieplanten. En tien soorten palm- en bananenbomen, kiwi's, vijgen, druiven, grootbladige planten en in sommige tuinen, ook exotische dieren. Op www.openexotentuinen.be staat een overzicht van de Open Exotentuinen.

Nederland en Vlaanderen

Op 25 en 26 juli en 29 en 30 augustus zijn een aantal exotische tuinen van privé-eigenaren in Vlaanderen en Nederland open voor publiek. Met een jungle-, cactus-, romantische-, orangerie-, Italiaanse of Japanse tuin. Koivijvers, plantenvijvers, exotische vijvers langs mooie terrassen versierd door orangerieplanten. En tien soorten palm- en bananenbomen, kiwi's, vijgen, druiven, grootbladige planten en in sommige tuinen, ook exotische dieren.

Op www.openexotentuinen.be staat een overzicht van de Open Exotentuinen.