Correcties & aanvullingen

Britain's former Conservative Party leader Iain Duncan Smith reacts after delivering his speech on the third day of the Conservative Party annual conference in Blackpool, October 2, 2007. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN)
Britain's former Conservative Party leader Iain Duncan Smith reacts after delivering his speech on the third day of the Conservative Party annual conference in Blackpool, October 2, 2007. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN) REUTERS

Iain Duncan Smith

Op de foto bij het vraaggesprek met de Britse Conservatief Duncan Smith staat zijn naamgenoot die bankier is bij Bahrain’s Arab Banking Corp. Hierbij het goede portret.

Romeo en Julia

Op de foto bij IJle lijnen van Obraztsova’s arabesken vertellen alles (23 juli, pagina 9) staan niet de dansers Jevgenia Obraztsova en Vladimir Sjkliarov, zoals het onderschrift meldt. De solisten op de foto zijn Viktoria Teresjkina en Jevgeni Ivantsjenko.

IJsland

In Verhagen eist geld Icesave van IJsland en IJsland worstelt met Icesave-erfenis (22 juli, pagina 1 en 13) wordt de minister van Financiën van IJsland Steingrimur Vigfusson genoemd. Hij heet Steingrimur Sigfusson. De minister van Buitenlandse Zaken van het eiland heet niet Skarphédisson, maar Skarphédinsson.

Westkaap

In Hevige protesten test voor Jacob Zuma (23 juli, pagina 1) staat dat de provincie Westkaap in het noordoosten van Zuid-Afrika ligt. Westkaap ligt in het westen.