Mojo annuleert kaarten

Evenementenorganisator Mojo Concerts heeft naar schatting 250 toegangskaarten voor het festival Lowlands en het concert van Pearl Jam in Ahoy, beide in augustus, ongeldig gemaakt. Deze kaarten waren opgekocht door vier bedrijven, 24hourtickets.nl, kaartverkoop.nl, 4alltickets.nl en tickets4events.nl, die ze met winst wilden doorverkopen. Dat is in strijd met de algemene voorwaarden van Mojo.

Een woordvoerder van Mojo zegt: „Als we kunnen herleiden dat een bepaalde partij onze kaarten voor veel te hoge prijzen met winstoogmerk doorverkoopt, maken we die kaarten ongeldig.”

Mojo plaatste de geannuleerde kaarten gisteren weer in de verkoop op het officiële voorverkoopadres www.livenation.nl, tegen het oorspronkelijke tarief. Inmiddels zijn ze uitverkocht. Mojo adviseert mensen die ongeldige kaarten hebben gekocht, het geld terug te vorderen bij de ticketbureaus.