LG + Levis = netbook in spijkerbroek

Naarmate de zomer vordert stijgt het percentage komkommergadgets. Zoals deze LG X120 netbook, die een speciale Levis-uitvoering heeft laten maken van de mini-laptop. De X120 heeft een Atom N270 processor met 1 GB werkgeheugen en 160 GB harde schijf – standaard specificaties van een instap-netbook. Het is de buitenkant die de aandacht trekt: een print

Naarmate de zomer vordert stijgt het percentage komkommergadgets. Zoals deze LG X120 netbook, die een speciale Levis-uitvoering heeft laten maken van de mini-laptop.

De X120 heeft een Atom N270 processor met 1 GB werkgeheugen en 160 GB harde schijf - standaard specificaties van een instap-netbook. Het is de buitenkant die de aandacht trekt: een print van een spijkerbroek en een bijbehorende denimhoes van Levis.

Buiten Korea zal deze speciale uitvoering vermoedelijk niet te koop zijn. Maar geen nood; met een oude spijkerbroek, een naaicursus en een middagje tijd zou je zelf ook zo’n sleeve kunnen produceren voor je eigen laptop. Vraag anders je moeder om zo’n coole netbroek.

    • Marc Hijink