Het jaarlijkse Kodak-momentje

Dit is de officiële jaarlijkse fotosessie, op het strand bij Wassenaar. In februari moest het kroonprinselijk gezin al op de foto tijdens wintersport, in het Oostenrijkse Lech. Dat was voor een andere jaarlijkse fotosessie. In tegenstelling tot de jaarlijkse wintersessie varieert de locatie van de jaarlijkse zomersessie wel. Vorig jaar vond de sessie op het eigen landgoed De Horsten plaats, dit jaar op het strand. (Foto Roel Rozenburg) Wassenaar : 20 juli 2009 Fotosessie Prins Willem-Alexander, Prinses Maxima en hun dochters Catharina -Amalia, Alexia en Ariana. foto © Roel Rozenburg
Dit is de officiële jaarlijkse fotosessie, op het strand bij Wassenaar. In februari moest het kroonprinselijk gezin al op de foto tijdens wintersport, in het Oostenrijkse Lech. Dat was voor een andere jaarlijkse fotosessie. In tegenstelling tot de jaarlijkse wintersessie varieert de locatie van de jaarlijkse zomersessie wel. Vorig jaar vond de sessie op het eigen landgoed De Horsten plaats, dit jaar op het strand. (Foto Roel Rozenburg) Wassenaar : 20 juli 2009 Fotosessie Prins Willem-Alexander, Prinses Maxima en hun dochters Catharina -Amalia, Alexia en Ariana. foto © Roel Rozenburg Rozenburg, Roel