Opinie

    • Ik

Souvenir

Net terug van vakantie bekijk ik de vele foto’s. De pracht en praal van de Toscaanse steden lacht mij toe. Plots krijg ik twee witte harige billen voor ogen. Ik schrik enorm. En denk. Een bewuste avond bij aankomst in Florence, had ik – per ongeluk – de gezamenlijke handtas in de bus achtergelaten. Na

None

Net terug van vakantie bekijk ik de vele foto’s. De pracht en praal van de Toscaanse steden lacht mij toe. Plots krijg ik twee witte harige billen voor ogen. Ik schrik enorm. En denk.
Een bewuste avond bij aankomst in Florence, had ik - per ongeluk - de gezamenlijke handtas in de bus achtergelaten. Na een zenuwslopende achtervolging van bus tot bus, kwamen we uiteindelijk uit bij de Florentijnse busremise.
Na een gebrekkige uitleg van het voorval in het Italiaans reageerde een van de heren met een hoopgevend ‘aha!’ Enkele minuten later overhandigt hij ons zeer vrolijk en goedlachs de waardevolle tas met camera.

Maaike Schravesande

    • Ik