Kamagurka in stereo

Kamagurka in stereo Is dit uw portret? Kamagurka schildert twaalf portretten van Nederlanders die hij niet kent. Deze ‘accidentistische’ portretten worden in augustus in Amstelveen geëxposeerd. Mensen die erop lijken, worden uitgenodigd. Bent u een van deze twee geportretteerden? Of herkent u iemand? Stuur een foto met gegevens aan achterpagina@nrc.nl. Zie Kamagurka schilderen op www.nrc.tv
Kamagurka in stereo Is dit uw portret? Kamagurka schildert twaalf portretten van Nederlanders die hij niet kent. Deze ‘accidentistische’ portretten worden in augustus in Amstelveen geëxposeerd. Mensen die erop lijken, worden uitgenodigd. Bent u een van deze twee geportretteerden? Of herkent u iemand? Stuur een foto met gegevens aan achterpagina@nrc.nl. Zie Kamagurka schilderen op www.nrc.tv Zeebroek, Luc