Zap Holland zapt op de Parade

Zap Holland zapt op de Parade Utrecht Kunst en zappen hebben elkaar gevonden. Het Over het IJ Festival brengt volop ultrakorte zapvoorstellingen in zeecontainers. Op festival de Parade staat Zap Holland, evenals vorige keren een enerverende belevenis. Toeschouwers mogen hun wensen kenbaar maken, en de drie spelers van Zap Holland (Thomas de Bres, Jara Lucieer en Saskia Temminck en Michiel Varga) schieten in razende vaart door ons Hollandse culturele erfgoed. Kies Vondel, Wolkers, VOC, de dijken, Rembrandt of Rooie Sien, de spelers zappen in adembenemende vaart. Inl.: www.deparade.nl, Utrecht
Zap Holland zapt op de Parade Utrecht Kunst en zappen hebben elkaar gevonden. Het Over het IJ Festival brengt volop ultrakorte zapvoorstellingen in zeecontainers. Op festival de Parade staat Zap Holland, evenals vorige keren een enerverende belevenis. Toeschouwers mogen hun wensen kenbaar maken, en de drie spelers van Zap Holland (Thomas de Bres, Jara Lucieer en Saskia Temminck en Michiel Varga) schieten in razende vaart door ons Hollandse culturele erfgoed. Kies Vondel, Wolkers, VOC, de dijken, Rembrandt of Rooie Sien, de spelers zappen in adembenemende vaart. Inl.: www.deparade.nl, Utrecht

Utrecht

Kunst en zappen hebben elkaar gevonden. Het Over het IJ Festival brengt volop ultrakorte zapvoorstellingen in zeecontainers. Op festival de Parade staat Zap Holland, evenals vorige keren een enerverende belevenis. Toeschouwers mogen hun wensen kenbaar maken, en de drie spelers van Zap Holland (Thomas de Bres, Jara Lucieer en Saskia Temminck en Michiel Varga) schieten in razende vaart door ons Hollandse culturele erfgoed. Kies Vondel, Wolkers, VOC, de dijken, Rembrandt of Rooie Sien, de spelers zappen in adembenemende vaart.

Inl.: www.deparade.nl, Utrecht