Vrolijke Vakantietrein

Vrolijke Vakantietrein Utrecht De Vrolijke Vakantietrein, het jaarlijkse zomerprogramma van Het Spoorwegmuseum, staat in het teken van de jaren ’30. Aanleiding is het 75-jarig bestaan van de Diesel III, de dieseltrein uit 1934 met zijn destijds revolutionaire gestroomlijnde uiterlijk. In de tijd dat de Diesel III het eerste ritje maakte, heerste er crisis en werkloosheid, maar het was ook een periode van technologische ontwikkelingen. Acteurs in jaren ’30 kleding spelen kleine voorstellingen (12u, 13u30, 15u) op het perron van de Diesel III. Maliebaanstation Utrecht, Inl 030 2306206 & spoorwegmuseum.nl

Utrecht

De Vrolijke Vakantietrein, het jaarlijkse zomerprogramma van Het Spoorwegmuseum, staat in het teken van de jaren ’30. Aanleiding is het 75-jarig bestaan van de Diesel III, de dieseltrein uit 1934 met zijn destijds revolutionaire gestroomlijnde uiterlijk. In de tijd dat de Diesel III het eerste ritje maakte, heerste er crisis en werkloosheid, maar het was ook een periode van technologische ontwikkelingen. Acteurs in jaren ’30 kleding spelen kleine voorstellingen (12u, 13u30, 15u) op het perron van de Diesel III. Maliebaanstation Utrecht, Inl 030 2306206 & spoorwegmuseum.nl