Video: de beste smartphones van dit moment

De nieuwe generatie smartphones wordt op een rijtje gezet in deze video. Voor details zie de verdere reviews. Het is een korte rondleiding langs: Apple iPhone 3GS (zie ook: uitgebreide test) Nokia N97 (zie ook: uitgebreide test) HTC Magic (zie ook: Android-test) LG Arena (zie ook: uitgebreide test) HTC Touch Pro 2 (zie nieuwe generatie

De nieuwe generatie smartphones wordt op een rijtje gezet in deze video. Voor details zie de verdere reviews. Het is een korte rondleiding langs:

Binnenkort liggen ook de Palm Pre en de HTC Hero hier in de winkel, ook toestellen die het predikaat iPhone-killer claimen. De BlackBerry Storm van RIM en de Samsung UltraTouch zijn al eerder getest en het wachten is op een testexemplaar van de Jet (zie reacties). Hierover later meer.

    • Marc Hijink