Vakantie vieren in Samburu dorpje

Vakantie vieren in Samburu dorpje KINDEREN Rotterdam Pal naast de nieuwe Afrikaanse savanne in Diergaarde Blijdorp, waar de giraffen in de ‘ui’ hun onderkomen hebben gevonden, is een Afrikaans Samburu dorpje nggebouwd. In de vakantie zijn er gedurende de zomer tussen 12-15u workshops te volgen. Het maken van Afrikaanse maskers of sieraden. Op de Djembé leren spelen of een traditioneel Samburu huis bouwen. Maar kinderen kunnen ook dansen, springen en speerwerpen. Vlakbij de speeltuin wordt regelmatig Afrikaanse muziek gespeeld. Diergaarde Blijdorp, Blijdorpln 8. 010-443 14 95 & www.blijdorp.nl.
Vakantie vieren in Samburu dorpje KINDEREN Rotterdam Pal naast de nieuwe Afrikaanse savanne in Diergaarde Blijdorp, waar de giraffen in de ‘ui’ hun onderkomen hebben gevonden, is een Afrikaans Samburu dorpje nggebouwd. In de vakantie zijn er gedurende de zomer tussen 12-15u workshops te volgen. Het maken van Afrikaanse maskers of sieraden. Op de Djembé leren spelen of een traditioneel Samburu huis bouwen. Maar kinderen kunnen ook dansen, springen en speerwerpen. Vlakbij de speeltuin wordt regelmatig Afrikaanse muziek gespeeld. Diergaarde Blijdorp, Blijdorpln 8. 010-443 14 95 & www.blijdorp.nl.

Rotterdam

Pal naast de nieuwe Afrikaanse savanne in Diergaarde Blijdorp, waar de giraffen in de ‘ui’ hun onderkomen hebben gevonden, is een Afrikaans Samburu dorpje nggebouwd. In de vakantie zijn er gedurende de zomer tussen 12-15u workshops te volgen. Het maken van Afrikaanse maskers of sieraden. Op de Djembé leren spelen of een traditioneel Samburu huis bouwen. Maar kinderen kunnen ook dansen, springen en speerwerpen. Vlakbij de speeltuin wordt regelmatig Afrikaanse muziek gespeeld.

Diergaarde Blijdorp, Blijdorpln 8. 010-443 14 95 & www.blijdorp.nl.