Pinballmandalamachine

Pinballmandalamachine Den Haag Rob Birza is vooral bekend van zijn schilderijen, maar maakt ook ruimtelijke objecten en installaties. Op basis van een kleurige zandmandala, het geluid van Tibetaanse hoorns en uiteenlopende objecten construeerde hij een immense flipperkast. Door de dubbele codering zet het werk aan tot gedachtes over betekenis en betekenisloosheid, schoonheid en lelijkheid. De Pinballmandalamachine is opgebouwd uit objecten als wc-matjes, lampen, retro-eenden van keramiek en schietschijven van het leger. T/m 23 aug in Gem, Stadhouderslaan 43. Inl 070-3381133.
Pinballmandalamachine Den Haag Rob Birza is vooral bekend van zijn schilderijen, maar maakt ook ruimtelijke objecten en installaties. Op basis van een kleurige zandmandala, het geluid van Tibetaanse hoorns en uiteenlopende objecten construeerde hij een immense flipperkast. Door de dubbele codering zet het werk aan tot gedachtes over betekenis en betekenisloosheid, schoonheid en lelijkheid. De Pinballmandalamachine is opgebouwd uit objecten als wc-matjes, lampen, retro-eenden van keramiek en schietschijven van het leger. T/m 23 aug in Gem, Stadhouderslaan 43. Inl 070-3381133.

Den Haag

Rob Birza is vooral bekend van zijn schilderijen, maar maakt ook ruimtelijke objecten en installaties. Op basis van een kleurige zandmandala, het geluid van Tibetaanse hoorns en uiteenlopende objecten construeerde hij een immense flipperkast. Door de dubbele codering zet het werk aan tot gedachtes over betekenis en betekenisloosheid, schoonheid en lelijkheid. De Pinballmandalamachine is opgebouwd uit objecten als wc-matjes, lampen, retro-eenden van keramiek en schietschijven van het leger.

T/m 23 aug in Gem, Stadhouderslaan 43. Inl 070-3381133.