Net of je er bij bent

Net of je er bij bent New York. Een vrouw leunt uit het raam van een kantoorgebouw op Broadway in New York om een glimp op te vangen van het concert dat Paul McCartney woensdag aan de overkant van de straat gaf. McCartney trad op op het dak van het Ed Sullivan theater, tijdens de Late Show with David Letterman. Op datzelfde dak gaven de Beatles 45 jaar geleden hun eerste tv-optreden in Amerika. McCartney vond het bijzonder om terug te zijn. „De eerste keer dat we hier kwamen hadden we nog nooit zoiets gezien. De Britse studio’s zijn veel kleiner. Hier moet je naar de make-up en dan eerst in de lift vijf etages omhoog. Het was dus nogal eng die eerste keer.” In het interview met David Letterman vertelde McCartney onder andere over zijn vriendschap met de drie weken geleden overleden popster Michael Jackson, met wie hij een tijd lang nummers schreef en produceerde (o.a. het duet The Girl is Mine). „We hebben elkaar uit het oog verloren toen hij de rechten op een aantal Beatles nummers kocht”, zei McCartney. „Het was geen grote ruzie, maar het dreef ons wel uit elkaar.” Bekijk het hele interview met McCartney en het optreden op www.cbs.com/late_show Foto Mike Segar/Reuters A woman in an office building leans out a window on Broadway to view Paul McCartney play a concert with his band atop the marquee of the Ed Sullivan Theater across the street in New York while appearing on the Late Show with David Letterman, July 15, 2009. REUTERS/Mike Segar (UNITED STATES ENTERTAINMENT) REUTERS

Een vrouw leunt uit het raam van een kantoorgebouw op Broadway in New York om een glimp op te vangen van het concert dat Paul McCartney woensdag aan de overkant van de straat gaf.

McCartney trad op op het dak van het Ed Sullivan theater, tijdens de Late Show with David Letterman. Op datzelfde dak gaven de Beatles 45 jaar geleden hun eerste tv-optreden in Amerika.

McCartney vond het bijzonder om terug te zijn. „De eerste keer dat we hier kwamen hadden we nog nooit zoiets gezien. De Britse studio’s zijn veel kleiner. Hier moet je naar de make-up en dan eerst in de lift vijf etages omhoog. Het was dus nogal eng die eerste keer.”

In het interview met David Letterman vertelde McCartney onder andere over zijn vriendschap met de drie weken geleden overleden popster Michael Jackson, met wie hij een tijd lang nummers schreef en produceerde (o.a. het duet The Girl is Mine).

„We hebben elkaar uit het oog verloren toen hij de rechten op een aantal Beatles nummers kocht”, zei McCartney. „Het was geen grote ruzie, maar het dreef ons wel uit elkaar.”

Bekijk het hele interview met McCartney en het optreden op www.cbs.com/late_show