Mélange Mélange

Mélange Mélange Amsterdam De Nederlandsche Bank begon enkele decennia geleden met het opbouwen van een kunstverzameling met als doel het culturele blikveld van het personeel te verruimen door confrontatie met hedendaagse Nederlandse kunst. Het Dordrechts Museum heeft zich sinds 1842 gericht op Nederlandse schilderkunst en bouwde een collectie op die ruim vier eeuwen bestrijkt. Uit beide collecties is nu een tentoonstelling opgebouwd rondom het thema landschap. Kunstruimte Nederlandsche Bank, Westeinde 1. Tot 28 aug. Inl 020-5242183.
Mélange Mélange Amsterdam De Nederlandsche Bank begon enkele decennia geleden met het opbouwen van een kunstverzameling met als doel het culturele blikveld van het personeel te verruimen door confrontatie met hedendaagse Nederlandse kunst. Het Dordrechts Museum heeft zich sinds 1842 gericht op Nederlandse schilderkunst en bouwde een collectie op die ruim vier eeuwen bestrijkt. Uit beide collecties is nu een tentoonstelling opgebouwd rondom het thema landschap. Kunstruimte Nederlandsche Bank, Westeinde 1. Tot 28 aug. Inl 020-5242183.

Amsterdam

De Nederlandsche Bank begon enkele decennia geleden met het opbouwen van een kunstverzameling met als doel het culturele blikveld van het personeel te verruimen door confrontatie met hedendaagse Nederlandse kunst. Het Dordrechts Museum heeft zich sinds 1842 gericht op Nederlandse schilderkunst en bouwde een collectie op die ruim vier eeuwen bestrijkt. Uit beide collecties is nu een tentoonstelling opgebouwd rondom het thema landschap.

Kunstruimte Nederlandsche Bank, Westeinde 1. Tot 28 aug. Inl 020-5242183.