Fashion blog Garance Doré

Fashion blog Garance Doré Amsterdam In het kader van de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) heeft Foam de internationaal bekende ‘fashion blogger’ Garance Doré (Corsica) uitgenodigd om de Amsterdamse straatmode in beeld te brengen. Met haar foto’s, waarbij ook het modebewuste publiek in beeld wordt gebracht, geeft Doré haar visie op de AIFW. Haar werk wordt van 18 t/m 26 juli getoond in Foam via projecties en aan de muur bevestigde prints. De blog wordt dagelijks met nieuwe beelden aangevuld. De opening heeft plaats op dinsdag 21 juli met een lezing. Foam, Keizersgracht 609. foam.nl Doré, Garance

Amsterdam

In het kader van de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) heeft Foam de internationaal bekende ‘fashion blogger’ Garance Doré (Corsica) uitgenodigd om de Amsterdamse straatmode in beeld te brengen. Met haar foto’s, waarbij ook het modebewuste publiek in beeld wordt gebracht, geeft Doré haar visie op de AIFW. Haar werk wordt van 18 t/m 26 juli getoond in Foam via projecties en aan de muur bevestigde prints. De blog wordt dagelijks met nieuwe beelden aangevuld. De opening heeft plaats op dinsdag 21 juli met een lezing.

Foam, Keizersgracht 609. foam.nl