Europa Cantat

Europa Cantat Utrecht Vandaag begint in Utrecht het groots opgezette koorfestival Europa Cantat. Er zijn tientallen workshops voor zangers en koordirigenten, er worden 100 concerten gegeven door 2800 zangers en 150 dirigenten vanuit de hele wereld. De workshops beslaan het hele muzikale spectrum: Van mantra zingen tot rap, gospel, renaissance-koormuziek en Bach-koralen tot rock, jazz, country en cajun. Een compleet overzicht van alle workshops, concerten en seminars staat op de site. Het festival duurt tot en met 26 juli. Info: www.ecu2009.nl

Utrecht

Vandaag begint in Utrecht het groots opgezette koorfestival Europa Cantat. Er zijn tientallen workshops voor zangers en koordirigenten, er worden 100 concerten gegeven door 2800 zangers en 150 dirigenten vanuit de hele wereld. De workshops beslaan het hele muzikale spectrum: Van mantra zingen tot rap, gospel, renaissance-koormuziek en Bach-koralen tot rock, jazz, country en cajun. Een compleet overzicht van alle workshops, concerten en seminars staat op de site.

Het festival duurt tot en met 26 juli.

Info: www.ecu2009.nl