De Oversteek

De Oversteek Oud-Rekum (B) Uit diverse collecties, waaronder die van het Bonnefantenmuseum Maastricht, is onder de titel De Oversteek een beeldententoonstelling samengesteld in Kasteel d’Aspremont-Lynden in het Belgische Oud-Rekum. Het accent ligt op arte povera en conceptuele kunst, met werken van o.a. Shinkichi Tajiri, Jaap Mooy, Sol LeWitt en Frans West. Het kasteel in Oud-Rekem kent een veelbewogen geschiedenis en heeft decennialang gediend als psychiatrische inrichting. De beelden staan dus in een bijzondere context. Kasteel d’Aspremont-Lynden Groenplaats 1.
De Oversteek Oud-Rekum (B) Uit diverse collecties, waaronder die van het Bonnefantenmuseum Maastricht, is onder de titel De Oversteek een beeldententoonstelling samengesteld in Kasteel d’Aspremont-Lynden in het Belgische Oud-Rekum. Het accent ligt op arte povera en conceptuele kunst, met werken van o.a. Shinkichi Tajiri, Jaap Mooy, Sol LeWitt en Frans West. Het kasteel in Oud-Rekem kent een veelbewogen geschiedenis en heeft decennialang gediend als psychiatrische inrichting. De beelden staan dus in een bijzondere context. Kasteel d’Aspremont-Lynden Groenplaats 1. Cox, Peter

Oud-Rekum (B)

Uit diverse collecties, waaronder die van het Bonnefantenmuseum Maastricht, is onder de titel De Oversteek een beeldententoonstelling samengesteld in Kasteel d’Aspremont-Lynden in het Belgische Oud-Rekum. Het accent ligt op arte povera en conceptuele kunst, met werken van o.a. Shinkichi Tajiri, Jaap Mooy, Sol LeWitt en Frans West. Het kasteel in Oud-Rekem kent een veelbewogen geschiedenis en heeft decennialang gediend als psychiatrische inrichting. De beelden staan dus in een bijzondere context. Kasteel d’Aspremont-Lynden Groenplaats 1.