De Doehoek

De Doehoek De Doehoek is heel leuk. Je vraagt je misschien af wat je daar kunt doen? Je kunt daar patat bakken en koffie branden en dat is ook heel leuk en je kan daar ook met een penseel schrijven. En als je jarig bent, mag je op een grappige stoel zitten, zo ziet die stoel er uit: En ze hebben daar ook een balie, niet om te drinken, maar om daar spulletjes te halen. En ze zijn heel aardig, echt waar! We zijn er zaterdag 27 juni geweest, ik vond het super de super leuk, zo ziet het eruit: Dit is de balie. Emma Verweij, 7 jaar, Voorschoten

De Doehoek is heel leuk. Je vraagt je misschien af wat je daar kunt doen? Je kunt daar patat bakken en koffie branden en dat is ook heel leuk en je kan daar ook met een penseel schrijven. En als je jarig bent, mag je op een grappige stoel zitten, zo ziet die stoel er uit:

En ze hebben daar ook een balie, niet om te drinken, maar om daar spulletjes te halen. En ze zijn heel aardig, echt waar!

We zijn er zaterdag 27 juni geweest, ik vond het super de super leuk, zo ziet het eruit:

Dit is de balie.

Emma Verweij, 7 jaar, Voorschoten