Apen, meisjes en liefdesverdriet

Apen, meisjes en liefdesverdriet Vlissingen In ‘expositieruimte & laboratorium’ de Willem 3 zijn deze zomer vier solopresentaties te zien. Anya Janssen toont onder de titel Together schilderijen van jonge meisjes in sprookjesachtige omgevingen. Mitsy Groenendijk maakt beelden van apen die er akelig realistisch uitzien en het gedrag van mensen parodiëren. De fotoserie Heartaches and Cakes van Elza Jo gaat over liefdesverdriet en troost zoeken in lekker eten. En Rob Meijer – ‘schilder, dichter, musicus, dromer en realist’ laat zijn impulsieve schilderijen en tekeningen zien. 19 juli t/m 6 sept, Oranjestraat 4.

Vlissingen

In ‘expositieruimte & laboratorium’ de Willem 3 zijn deze zomer vier solopresentaties te zien. Anya Janssen toont onder de titel Together schilderijen van jonge meisjes in sprookjesachtige omgevingen. Mitsy Groenendijk maakt beelden van apen die er akelig realistisch uitzien en het gedrag van mensen parodiëren. De fotoserie Heartaches and Cakes van Elza Jo gaat over liefdesverdriet en troost zoeken in lekker eten. En Rob Meijer – ‘schilder, dichter, musicus, dromer en realist’ laat zijn impulsieve schilderijen en tekeningen zien. 19 juli t/m 6 sept, Oranjestraat 4.