5 days off

5 days off Amsterdam Op het moment dat u dit leest, is het festival 5 Days Off al in volle gang. Maar dat maakt niet uit; de komende dagen treden er nog genoeg goede artiesten op. Vanavond vertonen de diskjockeys Tom Trago en Joris Voorn in de Melkweg hun kunsten; in Paradiso doen het Kindred Spirits Ensemble en de rappers van de Jeugd van Tegenwoordig dat. Morgen is het de beurt aan de opruiende beats van de Belgische diskjockey Dr. Lektroluv en aan danceproducers van Deadmau5, met een live band. 17, 18, 19 juli, Melkweg en Paradiso, Amsterdam. Inl: www.5daysoff.nl De Jeugd van Tegenwoordig

Amsterdam

Op het moment dat u dit leest, is het festival 5 Days Off al in volle gang. Maar dat maakt niet uit; de komende dagen treden er nog genoeg goede artiesten op. Vanavond vertonen de diskjockeys Tom Trago en Joris Voorn in de Melkweg hun kunsten; in Paradiso doen het Kindred Spirits Ensemble en de rappers van de Jeugd van Tegenwoordig dat. Morgen is het de beurt aan de opruiende beats van de Belgische diskjockey Dr. Lektroluv en aan danceproducers van Deadmau5, met een live band. 17, 18, 19 juli, Melkweg en Paradiso, Amsterdam. Inl: www.5daysoff.nl