35 Rhums

35 Rhums In: 6 bioscopen De Franse cineast Claire Denis gebruikt het spoor als metafoor voor haar verhaal over vader Lionel en zijn dochter Joséphine. , dochter, buurman en buurvrouw in een flatgebouw in een buitenwijk van Parijs: . Het spoortraject lijkt op het eerste gezicht chaotisch, net zoals het leven van machinist Lionel en zijn dochter Joséphine. Overdag leiden ze hun eigen leven, maar ’s avonds raken hun levens elkaar weer. 35 Rhums gaat over loslaten. Lionel en Joséphine moeten elkaar loslaten, hoe moeilijk dit ook is. Met Alex Descas, Mati Diop Scene uit de film 35 Rhums (2009) Foto: Cineart

In: 6 bioscopen

De Franse cineast Claire Denis gebruikt het spoor als metafoor voor haar verhaal over vader Lionel en zijn dochter Joséphine. , dochter, buurman en buurvrouw in een flatgebouw in een buitenwijk van Parijs: .

Het spoortraject lijkt op het eerste gezicht chaotisch, net zoals het leven van machinist Lionel en zijn dochter Joséphine. Overdag leiden ze hun eigen leven, maar ’s avonds raken hun levens elkaar weer. 35 Rhums gaat over loslaten. Lionel en Joséphine moeten elkaar loslaten, hoe moeilijk dit ook is. Met Alex Descas, Mati Diop