Vlietguigcrash Iran: 168 doden

Vlietguigcrash Iran: 168 doden Qazvin. Een vliegtuig van Caspian Airlines stortte gisteren neer in het noorden van Iran. Hierbij kwamen alle 168 inzittenden om het leven. Het vliegtuig was op weg van de Iraanse hoofdstad Teheran naar de Armeense hoofdstad Jerevan. Het toestel stortte zestien minuten na het opstijgen neer. De crash veroorzaakte een grote krater. De brokstukken lagen verspreid over een groot gebied. Foto AFP Iranians gather the edge of a crater at the crash site of the Caspian Airlines plane, which fell into farmland near the city of Qazvin, northwest of Tehran on July 15, 2009. The Iranian airliner en route to neighbouring Armenia crashed killing all 168 people on board in the worst air disaster in Iran in recent years. TOPSHOTS/AFP PHOTO/KHALIL EMAMI AFP