Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Sears Tower heet voortaan Willis Tower

Sears Tower heet voortaan Willis Tower Chicago, 16 juli. De Sears Tower in Chicago, bij oplevering in 1973 het hoogste gebouw ter wereld, heet vanaf vandaag Willis Tower. Het Britse Willis, een grote verzekeringsmakelaar, huurt 13.000 vierkante meter in de toren en verwierf het recht zijn naam eraan te verbinden. Reisgidsen zijn nog niet aangepast. Foto Reuters An aerial view of the Sears Tower in Chicago in this July 6, 2006 file photograph. On July 16, 2009, the 36-year-old Sears Tower becomes the Willis Tower, named after the world's third-largest insurance broker, Willis Group Holdings Ltd. REUTERS/Jason Reed/Files (CITYSCAPE BUSINESS)
Sears Tower heet voortaan Willis Tower Chicago, 16 juli. De Sears Tower in Chicago, bij oplevering in 1973 het hoogste gebouw ter wereld, heet vanaf vandaag Willis Tower. Het Britse Willis, een grote verzekeringsmakelaar, huurt 13.000 vierkante meter in de toren en verwierf het recht zijn naam eraan te verbinden. Reisgidsen zijn nog niet aangepast. Foto Reuters An aerial view of the Sears Tower in Chicago in this July 6, 2006 file photograph. On July 16, 2009, the 36-year-old Sears Tower becomes the Willis Tower, named after the world's third-largest insurance broker, Willis Group Holdings Ltd. REUTERS/Jason Reed/Files (CITYSCAPE BUSINESS) Reuters