Film van de dag

Film van de dag The Truman Show. De met bekkentrekkerij bekend geworden komiek Jim Carrey verraste vriend en vijand met zijn rol van de 30-jarige Truman Burbank, die al vanaf zijn geboorte in het pittoreske, maar kunstmatige kustplaatsje Seahaven woont. Hij is de enige die niet weet dat zijn leven en dat van zijn stadgenoten wordt gadegeslagen door zo’n 5.000 verborgen camera’s en live wordt uitgezonden op een speciaal televisiekanaal. Truman Burbank is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar de ster in zijn eigen tv-show. Ook met Ed Harris en Laura Linney. (Peter Weir, 1998, VS), Net5, 20.30-22.25u. André Waardenburg Jim Carrey als de enige ‘niet-acteur’ in The Truman Show. THE TRUMAN SHOW Jim Carrey foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

The Truman Show. De met bekkentrekkerij bekend geworden komiek Jim Carrey verraste vriend en vijand met zijn rol van de 30-jarige Truman Burbank, die al vanaf zijn geboorte in het pittoreske, maar kunstmatige kustplaatsje Seahaven woont. Hij is de enige die niet weet dat zijn leven en dat van zijn stadgenoten wordt gadegeslagen door zo’n 5.000 verborgen camera’s en live wordt uitgezonden op een speciaal televisiekanaal. Truman Burbank is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar de ster in zijn eigen tv-show. Ook met Ed Harris en Laura Linney. (Peter Weir, 1998, VS), Net5, 20.30-22.25u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg