de krant van gisteren

de krant van gisteren Oude kranten, wat moet je ermee? Je kunt er vis in verpakken, of servies. Of je maakt er papier-maché van en gaat lekker boetseren. Tien redacteuren van de redactie vormgeving van nrc.next gebruiken de krant van gisteren als basis voor nieuwe ‘kunst’. De komende acht weken elke dag een tweede ronde voor een oude next. Vandaag grafisch ontwerper Yassine Salihine, met de krant van 15 juli.
de krant van gisteren Oude kranten, wat moet je ermee? Je kunt er vis in verpakken, of servies. Of je maakt er papier-maché van en gaat lekker boetseren. Tien redacteuren van de redactie vormgeving van nrc.next gebruiken de krant van gisteren als basis voor nieuwe ‘kunst’. De komende acht weken elke dag een tweede ronde voor een oude next. Vandaag grafisch ontwerper Yassine Salihine, met de krant van 15 juli. Salihine, Yassine

Oude kranten, wat moet je ermee? Je kunt er vis in verpakken, of servies. Of je maakt er papier-maché van en gaat lekker boetseren. Tien redacteuren van de redactie vormgeving van nrc.next gebruiken de krant van gisteren als basis voor nieuwe ‘kunst’. De komende acht weken elke dag een tweede ronde voor een oude next. Vandaag grafisch ontwerper Yassine Salihine, met de krant van 15 juli.