In de bosjes (3)

In de bosjes (3) klik@nrc.nl Carla Roovers uit Delft: „Veel gekker moet het niet worden! Kleren in de bosjes, sokken richting Mars? Nog nadenkend over de man in de grijze regenjas, keek Johannes toevallig omhoog en bleef stokstijf staan. Bungelend in een boom zag hij een partij voetloze schoenen, gebundeld in paren van allerlei soorten en maten. Degene die dit project uitvoerde maakte het duidelijk niet uit van wie hij de eigendommen een (tijdelijke?) andere bestemming gaf. Hoofdschuddend vervolgde hij zijn weg.”
In de bosjes (3) klik@nrc.nl Carla Roovers uit Delft: „Veel gekker moet het niet worden! Kleren in de bosjes, sokken richting Mars? Nog nadenkend over de man in de grijze regenjas, keek Johannes toevallig omhoog en bleef stokstijf staan. Bungelend in een boom zag hij een partij voetloze schoenen, gebundeld in paren van allerlei soorten en maten. Degene die dit project uitvoerde maakte het duidelijk niet uit van wie hij de eigendommen een (tijdelijke?) andere bestemming gaf. Hoofdschuddend vervolgde hij zijn weg.” Roovers, Carla

Carla Roovers uit Delft: „Veel gekker moet het niet worden! Kleren in de bosjes, sokken richting Mars? Nog nadenkend over de man in de grijze regenjas, keek Johannes toevallig omhoog en bleef stokstijf staan. Bungelend in een boom zag hij een partij voetloze schoenen, gebundeld in paren van allerlei soorten en maten. Degene die dit project uitvoerde maakte het duidelijk niet uit van wie hij de eigendommen een (tijdelijke?) andere bestemming gaf. Hoofdschuddend vervolgde hij zijn weg.”