FroliCat Bolt: laser-gadget voor verwende katten

Even genoeg van de smartphones en de besturingssystemen. Het Hebben-team gaat eerst deze zomerse lasergadget voor katten bestellen. De Frolicat Bolt is een laser die via een beweeglijke spiegel een lichtbundel projecteert op de vloerbedekking of de muur. Oeroud kattenvermaak, dit niet te vangen straaltje licht. Dankzij de geautomatiseerde laser hoef je zelf niet meer te bewegen met een spiegelend horloge of een laserpen.

Het apparaat, hier te koop voor 29 dollar, maar ook rechtstreeks te koop voor 19 dollar, schakelt na 15 minuten poezenpret automatisch uit om de vier AA-batterijen en de gordijnen te sparen. Uit het testfilmpje blijkt de FroliCat Bolt zelfs drie katten tegelijk bezig te kunnen houden. De beestjes moeten alleen nog leren hoe ze het apparaat na een kwartier weer zelf aan kunnen zetten.

Meer over de kattengadget (hoewel honden het spelletje ook leuk schijnen te vinden) in deze test. Er is ook een goedkopere variant, de Ba Da Beam Rotating Laser.

    • Marc Hijink