Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Politie, recht en criminaliteit

Arrestaties en beslagleggingen

Arrestaties en beslagleggingen Zundert. Bij een grote controle op camping Fort Oranje in Rijsbergen zijn vier mensen aangehouden. Het betreft een gezamenlijke actie van gemeente, Belastingdienst, politie en justitie waarbij in totaal 230 ambtenaren betrokken zijn. Er werden een hennepdrogerij en zes hennepkwekerijen ontdekt. Tijdens de actie heeft de Belastingdienst 6.500 euro aan openstaande schulden direct geïncasseerd. Ook is op 27 auto’s beslag gelegd. Twintig buitenlandse werknemers bleken niet in het bezit van een arbeidsvergunning. Foto Joyce van Belkom Nederland, Rijsbergen, 14-07-2009 Politie controle op camping Ford Oranje in Rijsbergen. Er werden onder andere 6 kleine hennepkwekerijen aangetroffen, 4 mensen werden aangehouden, er werd voor 6500 euro achterstallige belasting geind en 27 auto's werden in beslag genomen. Foto: Joyce van Belkom
Arrestaties en beslagleggingen Zundert. Bij een grote controle op camping Fort Oranje in Rijsbergen zijn vier mensen aangehouden. Het betreft een gezamenlijke actie van gemeente, Belastingdienst, politie en justitie waarbij in totaal 230 ambtenaren betrokken zijn. Er werden een hennepdrogerij en zes hennepkwekerijen ontdekt. Tijdens de actie heeft de Belastingdienst 6.500 euro aan openstaande schulden direct geïncasseerd. Ook is op 27 auto’s beslag gelegd. Twintig buitenlandse werknemers bleken niet in het bezit van een arbeidsvergunning. Foto Joyce van Belkom Nederland, Rijsbergen, 14-07-2009 Politie controle op camping Ford Oranje in Rijsbergen. Er werden onder andere 6 kleine hennepkwekerijen aangetroffen, 4 mensen werden aangehouden, er werd voor 6500 euro achterstallige belasting geind en 27 auto's werden in beslag genomen. Foto: Joyce van Belkom Belkom, Joyce van