Vermoord terwijl kinderen sliepen

Vermoord terwijl kinderen sliepen beulah. Byrd en Melanie Billings poseren op deze foto uit 2005 met hun tien adoptie- en twee biologische kinderen, in hun woning in Beulah, Florida. Vrijdag werd het echtpaar in hun woning door drie mannen doodgeschoten, terwijl acht van hun kinderen lagen te slapen. De politie zoekt getuigen die vrijdag een rood busje hebben gezien waarin de drie mannen vermoedelijk zijn weggereden. Foto AP/Karena Cawthon This 2005 picture shows Byrd and Melanie Billings with their children, 10 adopted and two biological, at their home in Beulah, Fla. Melanie is holding a photograph of their late child, Bailey. Investigators asked the public to be on the lookout Friday, July 10, 2009 for a red van they believe carried three men involved in the deaths of the Florida Panhandle couple who were shot in their rural home while eight of their children slept. (AP Photo/The Pensacola News Journal, Karena Cawthon) AP