In de bosjes (2)

In de bosjes (2) klik@nrc.nl Daan Windhorst uit Utrecht: „Johannes weet heus wel wat hij gezien heeft. Soms kijkt hij omhoog en vraagt zich af of zijn sokken daar terecht zijn gekomen; of ze misschien op avontuur zijn. Misschien heeft een astronaut ze aan een stokje gebonden en er een vlag van gemaakt. Misschien liggen ze slordig verspreid over de rode vlaktes van Mars. Misschien zijn ze nooit hoog gekomen. Maar hij heeft gezien hoe de man in de grijze regenjas ze aan de ballon vastmaakte. Hij heeft ze de lucht in zien verdwijnen. Zijn vrouw mag zeggen wat hij wil. Johannes weet heus wel wat hij gezien heeft.” Windhorst, Daan

Daan Windhorst uit Utrecht: „Johannes weet heus wel wat hij gezien heeft. Soms kijkt hij omhoog en vraagt zich af of zijn sokken daar terecht zijn gekomen; of ze misschien op avontuur zijn. Misschien heeft een astronaut ze aan een stokje gebonden en er een vlag van gemaakt. Misschien liggen ze slordig verspreid over de rode vlaktes van Mars. Misschien zijn ze nooit hoog gekomen. Maar hij heeft gezien hoe de man in de grijze regenjas ze aan de ballon vastmaakte. Hij heeft ze de lucht in zien verdwijnen. Zijn vrouw mag zeggen wat hij wil. Johannes weet heus wel wat hij gezien heeft.”