Film van de dag

Leonardo DiCaprio als het geestelijk gehandicapte broertje. What's Eating Gilbert Grape? (1993) Pers: Leonardo Di Caprio Dir: Lasse Hallstrom Ref: WHA034AB Photo Credit: [ Paramount / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Leonardo DiCaprio als het geestelijk gehandicapte broertje. What's Eating Gilbert Grape? (1993) Pers: Leonardo Di Caprio Dir: Lasse Hallstrom Ref: WHA034AB Photo Credit: [ Paramount / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

What’s Eating Gilbert Grape. Het gezin Grape woont in een bouwval in het gat Endora, Iowa. Vader heeft zelfmoord gepleegd. Moeder komt door haar omvang het huis niet meer uit. Oudste zoon Gilbert (Johnny Depp) heeft twee zussen en zorgt voor zijn geestelijk gehandicapte broertje (Leonardo DiCaprio). Gilbert werkt als vakkenvuller bij de kruidenier en heeft de hoop op een beter leven eigenlijk al opgegeven. Totdat hij Becky (Juliette Lewis) ontmoet, die op doorreis is in een camper. Gevoelvol portret van een white trash-familie op het Amerikaanse platteland. (Lasse Hallström, 1994, VS), RTL8, 20.30-22.45u.André Waardenburg

    • André Waardenburg