3 redenen om uit te gaan

1 muziek

Valkenbergconcerten

Breda: Valkenbergpark. Tijd: 20.00u. Gratis. www.zomerfestival.org

Het centrum van Breda staat weer zeven weken lang in het teken van de Valkenbergconcerten. Vanavond: The Auratones met Thijs van Leer. Nieuw dit jaar zijn de gratis afterparty’s in café Publieke Werken (22.00 uur), met De Illegale Zonen van PW.

2 fotoworkshops

Digitale extreme make-over

Leiden: Museum Boerhaave. Data: 14, 15, 16, 22, 29 juli & 5, 12, 18, 19, 20 aug, 13.00-16.00u. Leeftijd: 8-16 jr. www.museumboerhaave.nl

Fotoworkshop waarin jongeren experimenteren met hun uiterlijk. Gewapend met een fototoestel denk je na over het (ideale) uiterlijk; van jezelf en dat van anderen. Bekijk de fototentoonstelling van de beroemde Benetton-fotograaf Oliviero Toscani en werk aan je nieuwe zelfportret.

3 mode

Tassen van MichelAngelo

Amsterdam: Tassenmuseum Hendrikje. T/m 31 juli, 10.00-17.00u. www.tassenmuseum.nl

Expositie met tassen en portemonnees van het label MichelAngelo in het kader van de Amsterdam International Fashion Week (22-26 juli). De handgemaakte tassen zijn herkenbaar door de toepassing van speciale leerbewerkingen, de diversiteit aan details en de uitdagende kleurencombinaties.