In de bosjes (1)

In de bosjes (1) klik@nrc.nl Sinds enkele dagen kunnen bezoekers van parken en openbaar groen op steeds meer plaatsen in Nederland plotseling geconfronteerd worden met deze aanblik: gedragen kleding slordig in de struiken geworpen. Zoals hier in Den Haag. Is hier sprake van een kunstproject, of misschien een afgedankte collectie? Van de eigenaren van deze garderobe ontbreekt ieder spoor. De politie Haaglanden heeft de kleding verwijderd en vraagt de (naakte?) eigenaren om zich te melden. Photo: Dirk-Jan Visser / Calais - France: 25-06-2009: Around 800 illegal migrants, mainly Afghans live in the bushes around Calais, also named as ‘The Jungle’, chasing lorries heading for the French port, and Britain. Main people claim to have friends and family in the UK who will help them getting a better future. The Jungle is a filthy, squalid camp with shacks made from wood, corrugated iron, plastic sheeting and blankets. There is no water, no electricity and no sanitation. Also ethnic boundaries have sprung up across the town of Calais. Afghans live in a ‘the Jungle’, Iraqis have their own encampment not far away. East Africans live in squatted houses in the town centre.
In de bosjes (1) klik@nrc.nl Sinds enkele dagen kunnen bezoekers van parken en openbaar groen op steeds meer plaatsen in Nederland plotseling geconfronteerd worden met deze aanblik: gedragen kleding slordig in de struiken geworpen. Zoals hier in Den Haag. Is hier sprake van een kunstproject, of misschien een afgedankte collectie? Van de eigenaren van deze garderobe ontbreekt ieder spoor. De politie Haaglanden heeft de kleding verwijderd en vraagt de (naakte?) eigenaren om zich te melden. Photo: Dirk-Jan Visser / Calais - France: 25-06-2009: Around 800 illegal migrants, mainly Afghans live in the bushes around Calais, also named as ‘The Jungle’, chasing lorries heading for the French port, and Britain. Main people claim to have friends and family in the UK who will help them getting a better future. The Jungle is a filthy, squalid camp with shacks made from wood, corrugated iron, plastic sheeting and blankets. There is no water, no electricity and no sanitation. Also ethnic boundaries have sprung up across the town of Calais. Afghans live in a ‘the Jungle’, Iraqis have their own encampment not far away. East Africans live in squatted houses in the town centre. Visser, Dirk-Jan

Sinds enkele dagen kunnen bezoekers van parken en openbaar groen op steeds meer plaatsen in Nederland plotseling geconfronteerd worden met deze aanblik: gedragen kleding slordig in de struiken geworpen. Zoals hier in Den Haag. Is hier sprake van een kunstproject, of misschien een afgedankte collectie? Van de eigenaren van deze garderobe ontbreekt ieder spoor. De politie Haaglanden heeft de kleding verwijderd en vraagt de (naakte?) eigenaren om zich te melden.