Zwoele Zomeravond

Zwoele Zomeravond Otterlo In juli en augustus is de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum het decor van een ‘zwoel’ zomerprogramma met theater, dans, literatuur en muziek. Zaterdag 11 juli is de eerste avond met als thema ‘illusie’. Met optredens van o.a. : Delinus, Bliss, Daan Hofman, Aaf Brandt Corstius, Jan Rot en 2movedancecompany. Er zijn maaltijden en drankjes, maar zelf een picknick meenemen mag ook en in de beeldentuin zijn de geluidsinstallaties van Nathalie Bruys en Geert Jonkers te zien. T/m 31 aug van 16-20u30. Inl 0318-591241 en www.kmm.nl
Zwoele Zomeravond Otterlo In juli en augustus is de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum het decor van een ‘zwoel’ zomerprogramma met theater, dans, literatuur en muziek. Zaterdag 11 juli is de eerste avond met als thema ‘illusie’. Met optredens van o.a. : Delinus, Bliss, Daan Hofman, Aaf Brandt Corstius, Jan Rot en 2movedancecompany. Er zijn maaltijden en drankjes, maar zelf een picknick meenemen mag ook en in de beeldentuin zijn de geluidsinstallaties van Nathalie Bruys en Geert Jonkers te zien. T/m 31 aug van 16-20u30. Inl 0318-591241 en www.kmm.nl

Otterlo

In juli en augustus is de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum het decor van een ‘zwoel’ zomerprogramma met theater, dans, literatuur en muziek. Zaterdag 11 juli is de eerste avond met als thema ‘illusie’. Met optredens van o.a. : Delinus, Bliss, Daan Hofman, Aaf Brandt Corstius, Jan Rot en 2movedancecompany. Er zijn maaltijden en drankjes, maar zelf een picknick meenemen mag ook en in de beeldentuin zijn de geluidsinstallaties van Nathalie Bruys en Geert Jonkers te zien.

T/m 31 aug van 16-20u30. Inl 0318-591241 en www.kmm.nl