Werfpop

Werfpop Leiden In het Leidse Van der Werfpark vindt het gelijknamige popfestival al lang niet meer plaats. Tegenwoordig wordt Werfpop gehouden in het grotere Leidsche Hout. Daar treden deze 28e editie verschillende artiesten op. Aan het begin van de middag zijn de Droomdenkers en het Leidse Klavan te zien en te horen, aan het einde van de middag treden Nederlands trots Voicst en de Britse rock/dance band Infadels op. Na afloop van het festival is er de gebruikelijke afterparty in het poppodium LVC. 12 juli, 13u30, Leidsche Hout. Inl: www.werfpop.nl
Werfpop Leiden In het Leidse Van der Werfpark vindt het gelijknamige popfestival al lang niet meer plaats. Tegenwoordig wordt Werfpop gehouden in het grotere Leidsche Hout. Daar treden deze 28e editie verschillende artiesten op. Aan het begin van de middag zijn de Droomdenkers en het Leidse Klavan te zien en te horen, aan het einde van de middag treden Nederlands trots Voicst en de Britse rock/dance band Infadels op. Na afloop van het festival is er de gebruikelijke afterparty in het poppodium LVC. 12 juli, 13u30, Leidsche Hout. Inl: www.werfpop.nl

Leiden

In het Leidse Van der Werfpark vindt het gelijknamige popfestival al lang niet meer plaats. Tegenwoordig wordt Werfpop gehouden in het grotere Leidsche Hout. Daar treden deze 28e editie verschillende artiesten op. Aan het begin van de middag zijn de Droomdenkers en het Leidse Klavan te zien en te horen, aan het einde van de middag treden Nederlands trots Voicst en de Britse rock/dance band Infadels op.

Na afloop van het festival is er de gebruikelijke afterparty in het poppodium LVC. 12 juli, 13u30, Leidsche Hout. Inl: www.werfpop.nl