Virtuoze Zinsbegoochelingen

Virtuoze Zinsbegoochelingen Schiedam Vier kunstenaars creëren in Stedelijk Museum Schiedam betoverende werelden op de expositie Virtuoze Zinsbegoochelingen. Saskia Olde Wolbers, David Thorpe, Elmar Trenkwalder en Anne Wenzel refereren aan kunsthistorische stromingen uit de negentiende eeuw of aan oosterse culturen. Ze bouwden werken die utopisch, magisch en/of fantastisch zijn en kozen voor bijzondere materialen waarmee zij de grenzen van de toepasbaarheid aftasten in video’s, installaties, collages, tekeningen en sculptuur. Van 12 juli t/m 27 sept Hoogstraat 112-114. Di-zo 10-17u Pelz, Heinz

Schiedam

Vier kunstenaars creëren in Stedelijk Museum Schiedam betoverende werelden op de expositie Virtuoze Zinsbegoochelingen. Saskia Olde Wolbers, David Thorpe, Elmar Trenkwalder en Anne Wenzel refereren aan kunsthistorische stromingen uit de negentiende eeuw of aan oosterse culturen. Ze bouwden werken die utopisch, magisch en/of fantastisch zijn en kozen voor bijzondere materialen waarmee zij de grenzen van de toepasbaarheid aftasten in video’s, installaties, collages, tekeningen en sculptuur.

Van 12 juli t/m 27 sept Hoogstraat 112-114. Di-zo 10-17u