Tsjechov als 'basic-theatre'

Tsjechov als ‘basic-theatre’ Enkhuizen Het kleine gezelschap 't Woud Ensemble toont aan dat met eenvoudige middelen prachtig theater gemaakt kan worden. Spelers Margien van Doesen, Ad van Kempen en Bart Klever brengen met Tsjechovs eenakter De Beer een voorstelling over een vrouw in de rouw. Haar overspelige man is overleden. En hoe kan zij hem harder straffen dan stapelverliefd te worden op een nieuwe man? De Beer was een uitstekende voorstellingen op Oerol en staat nu op het reizend festival de Karavaan in het Zuiderzeemuseum (16-19 juli). Inl 023-5531469; www.karavaan.nl

Enkhuizen

Het kleine gezelschap 't Woud Ensemble toont aan dat met eenvoudige middelen prachtig theater gemaakt kan worden. Spelers Margien van Doesen, Ad van Kempen en Bart Klever brengen met Tsjechovs eenakter De Beer een voorstelling over een vrouw in de rouw. Haar overspelige man is overleden. En hoe kan zij hem harder straffen dan stapelverliefd te worden op een nieuwe man? De Beer was een uitstekende voorstellingen op Oerol en staat nu op het reizend festival de Karavaan in het Zuiderzeemuseum (16-19 juli). Inl 023-5531469; www.karavaan.nl