Monumentaal

Monumentaal Den Haag Veertien meter lang en bijna drie meter hoog. Het schilderij dat Gé-Karel van der Sterren (1969) voor de Projectenzaal van het Gemeentemuseum maakte is gigantisch. Van der Sterren toont op dit schilderij een mysterieuze kas, gevuld met een verzameling planten en bomen, maar ook mensen in witte pakken. Het voornaamste thema in de schilderijen van Gé-Karel van der Sterren is de consumptiedrang en het hedonisme van de hedendaagse maatschappij. Zonder een oordeel uit te spreken, wil hij de keerzijde laten zien. T/m 11 okt, Stadhouderslaan 41. Di-zo 11-17u

Den Haag

Veertien meter lang en bijna drie meter hoog. Het schilderij dat Gé-Karel van der Sterren (1969) voor de Projectenzaal van het Gemeentemuseum maakte is gigantisch. Van der Sterren toont op dit schilderij een mysterieuze kas, gevuld met een verzameling planten en bomen, maar ook mensen in witte pakken. Het voornaamste thema in de schilderijen van Gé-Karel van der Sterren is de consumptiedrang en het hedonisme van de hedendaagse maatschappij. Zonder een oordeel uit te spreken, wil hij de keerzijde laten zien. T/m 11 okt, Stadhouderslaan 41. Di-zo 11-17u