Laatste weekeinde Over het IJ

Laatste weekeinde Over het IJ Amsterdam Het Over het IJ Festival in Noord speelt dit weekeinde de laatste voorstellingen. Belangstellenden kunnen het Zeecontainerproject bezoeken. Vooral The Old Man and The Sea met de fantastisch spelende Britse acteur William Dashwood is een grote verrassing. Met sobere middelen en hoogstaand spel weet hij het drama van zee, reuzenvis en ouderdom gestalte te geven. Imponerend is Janken en Schieten door Ilay den Boer over de complexe joodse geschiedenis. En dan is er nog de Oerol-hit: de prachtige dansvoorstelling Wiek van Boukje Schweigman. Inl www.overhetij.nl
Laatste weekeinde Over het IJ Amsterdam Het Over het IJ Festival in Noord speelt dit weekeinde de laatste voorstellingen. Belangstellenden kunnen het Zeecontainerproject bezoeken. Vooral The Old Man and The Sea met de fantastisch spelende Britse acteur William Dashwood is een grote verrassing. Met sobere middelen en hoogstaand spel weet hij het drama van zee, reuzenvis en ouderdom gestalte te geven. Imponerend is Janken en Schieten door Ilay den Boer over de complexe joodse geschiedenis. En dan is er nog de Oerol-hit: de prachtige dansvoorstelling Wiek van Boukje Schweigman. Inl www.overhetij.nl Engelsman, Rene den

Amsterdam

Het Over het IJ Festival in Noord speelt dit weekeinde de laatste voorstellingen. Belangstellenden kunnen het Zeecontainerproject bezoeken. Vooral The Old Man and The Sea met de fantastisch spelende Britse acteur William Dashwood is een grote verrassing. Met sobere middelen en hoogstaand spel weet hij het drama van zee, reuzenvis en ouderdom gestalte te geven. Imponerend is Janken en Schieten door Ilay den Boer over de complexe joodse geschiedenis. En dan is er nog de Oerol-hit: de prachtige dansvoorstelling Wiek van Boukje Schweigman. Inl www.overhetij.nl