Hortus Festival

Hortus Festival Haren e.a. Het Hortus Festival biedt van 14 juli t/m 29 augustus wekelijkse concerten in de Hortus Haren, Landgoed Schovenhorst te Putten, Huize Frankendael te Amsterdam, de Oude Hortus in Utrecht en de Hortus Botanicus te Leiden. Musici spelen op iedere locatie dezelfde zomeravondconcerten die in het teken staan van het reisalbum van Vera Stravinsky en haar reis door het Europa van 1917-1920. Er klinkt muziek van o.a. Stravinsky, Debussy, Ravel en Bruch. Alle concerten beginnen om 19u30. Kaartverkoop & informatie: www.hortusfestival.nl

Haren e.a.

Het Hortus Festival biedt van 14 juli t/m 29 augustus wekelijkse concerten in de Hortus Haren, Landgoed Schovenhorst te Putten, Huize Frankendael te Amsterdam, de Oude Hortus in Utrecht en de Hortus Botanicus te Leiden.

Musici spelen op iedere locatie dezelfde zomeravondconcerten die in het teken staan van het reisalbum van Vera Stravinsky en haar reis door het Europa van 1917-1920. Er klinkt muziek van o.a. Stravinsky, Debussy, Ravel en Bruch. Alle concerten beginnen om 19u30.

Kaartverkoop & informatie: www.hortusfestival.nl