Het gesnoeide Matisseboompje

Het gesnoeide Matisseboompje Oss Op de groepsexpositie Het gesnoeide Matisseboompje. Kunst over kunst in Museum Jan van Cunen zijn kunstenaars samengebracht die zich beeldende kunst van anderen toe-eigenen. De presentatie bestaat uit werk van Carel Blotkamp, Gijs Frieling, Daan van Golden, Paul Klemann, Marijn van Kreij, Reinier Lucassen en Thomas Raat. Het toe-eigenen van andermans werk is geen recent verschijnsel; zo voorziet Marcel Duchamp al in 1919 een afbeelding van de Mona Lisa van een snor en een sikje. T/m 4 okt Molenstraat 65. Di-zo 12u30-16u30

Oss

Op de groepsexpositie Het gesnoeide Matisseboompje. Kunst over kunst in Museum Jan van Cunen zijn kunstenaars samengebracht die zich beeldende kunst van anderen toe-eigenen. De presentatie bestaat uit werk van Carel Blotkamp, Gijs Frieling, Daan van Golden, Paul Klemann, Marijn van Kreij, Reinier Lucassen en Thomas Raat. Het toe-eigenen van andermans werk is geen recent verschijnsel; zo voorziet Marcel Duchamp al in 1919 een afbeelding van de Mona Lisa van een snor en een sikje.

T/m 4 okt Molenstraat 65. Di-zo 12u30-16u30