Groot-Brittannië

Groot-Brittannië Sheffield Out of the Ordinary: Spectacular Craft heet de expositie in de Millennium Gallery en het is het resultaat van geduld, toewijding en één worden met het onderwerp. Zo duurde het bijvoorbeeld zes maanden om een ladder te maken met edelstenen. Kunstenaars combineerden conventionele kunst met ambachtelijke technieken zoals houtsnijwerk en kantwerk. De expositie is onderdeel van het Re:Defining the City-evenement om Sheffield nog attractiever te maken. T/m 20 sept Arundel Gate, ma- za 8-17u, zo 11-17u. Inl 0044114 278 2600 & www.museums-sheffield.org.uk Krause & Johansen

Sheffield

Out of the Ordinary: Spectacular Craft heet de expositie in de Millennium Gallery en het is het resultaat van geduld, toewijding en één worden met het onderwerp. Zo duurde het bijvoorbeeld zes maanden om een ladder te maken met edelstenen. Kunstenaars combineerden conventionele kunst met ambachtelijke technieken zoals houtsnijwerk en kantwerk. De expositie is onderdeel van het Re:Defining the City-evenement om Sheffield nog attractiever te maken. T/m 20 sept Arundel Gate, ma- za 8-17u, zo 11-17u. Inl 0044114 278 2600 & www.museums-sheffield.org.uk