Genova

Genova In 7 bioscopen Zijn hele carrière al wisselt de Engelse regisseur Michael Winterbottom (1961) grote, luidruchtige met stille en zeer persoonlijke films af. Genova is er eentje uit de laatste categorie. Winterbottom maakte een klein, ingetogen familieportret. Colin Firth is Joe, een weduwnaar die kort na de dood van zijn vrouw een gastdocentschap aan de universiteit van Genua aanneemt. Met zijn twee dochters vertrekt hij naar Italië. Winterbottom wil met de film zeggen wat pijn is. En verder gaan. Regie: Michael Winterbottom. Met: Colin Firth, Catherine Keener, Kelly Holland. scene uit de film Genova (2008) FOTO:
Genova In 7 bioscopen Zijn hele carrière al wisselt de Engelse regisseur Michael Winterbottom (1961) grote, luidruchtige met stille en zeer persoonlijke films af. Genova is er eentje uit de laatste categorie. Winterbottom maakte een klein, ingetogen familieportret. Colin Firth is Joe, een weduwnaar die kort na de dood van zijn vrouw een gastdocentschap aan de universiteit van Genua aanneemt. Met zijn twee dochters vertrekt hij naar Italië. Winterbottom wil met de film zeggen wat pijn is. En verder gaan. Regie: Michael Winterbottom. Met: Colin Firth, Catherine Keener, Kelly Holland. scene uit de film Genova (2008) FOTO:

In 7 bioscopen

Zijn hele carrière al wisselt de Engelse regisseur Michael Winterbottom (1961) grote, luidruchtige met stille en zeer persoonlijke films af. Genova is er eentje uit de laatste categorie. Winterbottom maakte een klein, ingetogen familieportret. Colin Firth is Joe, een weduwnaar die kort na de dood van zijn vrouw een gastdocentschap aan de universiteit van Genua aanneemt. Met zijn twee dochters vertrekt hij naar Italië. Winterbottom wil met de film zeggen wat pijn is. En verder gaan. Regie: Michael Winterbottom. Met: Colin Firth, Catherine Keener, Kelly Holland.