Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Boeken

Frankrijk

Frankrijk Parijs Little Nemo, Yellow Kid, Tintin (Kuifje), Blake en Mortimer.. De helden in stripverhalen, hebben niet alleen miljoenen lezers vermaakt, maar ook belangrijke kunstenaars als Andy Warhol, Erro, Takashi Murakami en Wim Delvoye beïnvloed. De expositie Vraoum!-Trésors de la bande dessinée et art contemporain in La Maison Rouge is vooral de moeite waard door de humoristische blik van de kunstenaars zoals bijvoorbeeld de installatie van Gilles Barbier L’Hospice des vieux héros. 10, Boulevard de la Bastille, wo-zo 11-17u. Inl 033-140010881 of www.lamaisonrouge.org
Frankrijk Parijs Little Nemo, Yellow Kid, Tintin (Kuifje), Blake en Mortimer.. De helden in stripverhalen, hebben niet alleen miljoenen lezers vermaakt, maar ook belangrijke kunstenaars als Andy Warhol, Erro, Takashi Murakami en Wim Delvoye beïnvloed. De expositie Vraoum!-Trésors de la bande dessinée et art contemporain in La Maison Rouge is vooral de moeite waard door de humoristische blik van de kunstenaars zoals bijvoorbeeld de installatie van Gilles Barbier L’Hospice des vieux héros. 10, Boulevard de la Bastille, wo-zo 11-17u. Inl 033-140010881 of www.lamaisonrouge.org

Parijs

Little Nemo, Yellow Kid, Tintin (Kuifje), Blake en Mortimer.. De helden in stripverhalen, hebben niet alleen miljoenen lezers vermaakt, maar ook belangrijke kunstenaars als Andy Warhol, Erro, Takashi Murakami en Wim Delvoye beïnvloed. De expositie Vraoum!-Trésors de la bande dessinée et art contemporain in La Maison Rouge is vooral de moeite waard door de humoristische blik van de kunstenaars zoals bijvoorbeeld de installatie van Gilles Barbier L’Hospice des vieux héros.

10, Boulevard de la Bastille, wo-zo 11-17u. Inl 033-140010881 of www.lamaisonrouge.org