Drie homeruns voor profhonkballer Jones

ANAHEIM. Honkballer Andruw Jones was woensdag uitstekend op dreef voor zijn club Texas Rangers. De Nederlandse Antilliaan uit Willemstad maakte in de wedstrijd tegen de Anaheim Angels maar liefst drie homeruns. Mede dankzij deze knappe prestatie van Jones won zijn ploeg met 8-1. ”Ze maakten fouten en ik heb ervan geprofiteerd”, zei Jones over zijn drie homeruns. ”Het was hard of zacht, niets er tussen in. Ik was geduldig genoeg om het hout op het juiste moment tegen de bal te slaan.” Jones werd de twaalfde speler in de geschiedenis van de Rangers die erin slaagde in een wedstrijd drie homeruns te slaan. Hij komt sinds februari uit voor de Rangers. De club uit de Major League nam hem over van de Los Angeles Dodgers, waar hij een tegenvallend seizoen had.