De zomer van Dick Bruna

De zomer van Dick Bruna Utrecht Fans van Nijntje kunnen deze zomer in het Centraal Museum terecht. In de Boekjeskamer wordt voorgelezen uit de verhalen van Dick Bruna, de vader van Nijntje op 15, 22 en 29 juli, 5, 12 en 19 augustus. Na afloop is er een schilderworkshop. Ook is er iedere dag een interactieve animatietour voor ouders en kinderen. De route bestaat uit filmpjes met zoek- en kijkopdrachten over de werkwijze van Dick Bruna en de familie pluis. En wie nog meer Nijntje wil kan elke dag is het atelier van het dick bruna huis knutselen. Nicolaaskerkhof 10. Inl www.dickbrunahuis.nl
De zomer van Dick Bruna Utrecht Fans van Nijntje kunnen deze zomer in het Centraal Museum terecht. In de Boekjeskamer wordt voorgelezen uit de verhalen van Dick Bruna, de vader van Nijntje op 15, 22 en 29 juli, 5, 12 en 19 augustus. Na afloop is er een schilderworkshop. Ook is er iedere dag een interactieve animatietour voor ouders en kinderen. De route bestaat uit filmpjes met zoek- en kijkopdrachten over de werkwijze van Dick Bruna en de familie pluis. En wie nog meer Nijntje wil kan elke dag is het atelier van het dick bruna huis knutselen. Nicolaaskerkhof 10. Inl www.dickbrunahuis.nl

Utrecht

Fans van Nijntje kunnen deze zomer in het Centraal Museum terecht. In de Boekjeskamer wordt voorgelezen uit de verhalen van Dick Bruna, de vader van Nijntje op 15, 22 en 29 juli, 5, 12 en 19 augustus. Na afloop is er een schilderworkshop. Ook is er iedere dag een interactieve animatietour voor ouders en kinderen. De route bestaat uit filmpjes met zoek- en kijkopdrachten over de werkwijze van Dick Bruna en de familie pluis. En wie nog meer Nijntje wil kan elke dag is het atelier van het dick bruna huis knutselen. Nicolaaskerkhof 10. Inl www.dickbrunahuis.nl