Brüno

Brüno In 93 bioscopen Brüno kopieert in veel opzichten de formule van Borat, de verrassende hitkomedie van 2006. Als antisemitische, seksistische steppejournalist uit Kazachstan joeg Baron Cohen toen de Amerikaanse droom na. Drie jaar later doet hij als Oostenrijkse relnicht Brüno deze reis door groot- en kleinsteeds Amerika over. Waar Borat naar Amerika trok voor „cultural learnings”, wil Brüno gewoon beroemd worden. Als komedie is Brüno over de hele linie scherper, gemener en riskanter dan Borat. Met: Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten. scene uit de film Bruno (2009) FOTO: UPI Sacha Baron Cohen UPI

In 93 bioscopen

Brüno kopieert in veel opzichten de formule van Borat, de verrassende hitkomedie van 2006. Als antisemitische, seksistische steppejournalist uit Kazachstan joeg Baron Cohen toen de Amerikaanse droom na. Drie jaar later doet hij als Oostenrijkse relnicht Brüno deze reis door groot- en kleinsteeds Amerika over. Waar Borat naar Amerika trok voor „cultural learnings”, wil Brüno gewoon beroemd worden. Als komedie is Brüno over de hele linie scherper, gemener en riskanter dan Borat.

Met: Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten.